ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'a Bucaspor'dan veto!..

Kaf Kaf'a Bucaspor'dan veto!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'a Bucaspor'dan  veto!..

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile cumartesi günü İzmir’de oynayacağı maçta taraftar baskısı oluşturmak için Buca Arena'yı isteyen Karşıyaka, Bucaspor'un vetosu ile karşılaştı.

Stadın sahibi ve işletmecisi konumundaki Buca Belediyesi'yle yapılan görüşme olumlu geçmesine rağmen, iç saha maçlarını bu statta oynayan Bucaspor, zemin bozulacağı gerekçesiyle anlaşmaya karşı çıktı.
Aynı statta pazar günü Aydınspor 1923'ü ağırlayacaklarını belirten Bucalı yöneticiler, kulübün sosyal medya hesaplarından tesisin Karşıyaka'ya kiralanmasına rıza göstermediklerini duyurdu. Bucaspor, stat konusunda şu açıklamayı yaptı:
"Kamuoyunca bilinmesini isteriz ki, 27 Şubat'ta yapılması planlanan Karşıyaka-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının stadımıza alınması ile ilgili algı operasyonu başlamıştır. Ancak konuyla ilgili kimseyle görüşmediğimizi, zeminin 2 takımı kaldırmayacağını, kulübe zarar veren her şeyde olduğu gibi bunda da rızamızın olmadığını bildiririz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çarkın dişlileri…
Sonraki Haber Bostanlı’ya yeni camii

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?