ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf, Yeşilgiresun'la kendine geldi

Kaf Kaf, Yeşilgiresun'la kendine geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf, Yeşilgiresun'la kendine geldi

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 9.haftasında Pınar Karşıyaka konuk ettiği Yeşilgiresun Belediyespor'u 80-58 mağlup etti.

Maç öncesi Karşıyaka yönetimi, geçtiğimiz 3 yıl takımın kaptanlığını yapan konuk ekipten İnanç Koç'a çiçek verdi. Karşıyakalı basketbolcular hafta içinde Kolombiya'da yaşanan uçak kazasında hayatını kaybeden Brezilya'nın Chapecoense takımının futbolcuları anısına bu kulübün logosunu formalarında taşıdı. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle devre arasında işitme engellilerin oluşturduğu Kalbimizin Ritmi Grubu, salonda dans gösterisi yaptı.

İlk periyotta iki takım da skor üretmekte güçlük yaşadı. Karşıyaka'nın pota altından sayılarına Yeşilgiresun, Gill'le karşılık verdi. Periyot 11-11 tamamlandı. İkinci periyodun başında Ponitka ve Summers'la üst üste 3 sayılık basketler bulan Kaf-Kaf, üstünlüğü ele aldı. Ponitka'nın etkili performansı ve benchten gelen Egemen'in bu bölümdeki 8 sayılık katkısıyla fark açıldı. Soyunma odasına 15 sayı farkla, 35-20 ev sahibi ekip lehine girildi. Üçüncü periyotta Summers, Owens ve Muhammed gibi oyuncuların etkili performanslarıyla fark 23 sayıya çıktı. Son 10 dakika 65-42 başladı. Son periyotta rahat bir oyun ortaya koyan Pınar Karşıyaka, maçı 80-58 kazandı.


PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın konuğu Yeşilgiresun Belediyespor
Sonraki Haber Karşıyaka, Çanakkale'den galibiyetle dönüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?