ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf yeni yıla prim dopingiyle girdi

Kaf Kaf yeni yıla prim dopingiyle girdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf yeni yıla prim dopingiyle girdi

Ptt 1'inci Lig'de play off hattında yer almasına rağmen mali krizle boğuşan Karşıyaka'da yönetim futbolculara primleri dağıttı.

Bir süre önce parasını alamayan Ofoedu'nun ayrıldığı, Berkan, Deniz ve Juninho'nun da Futbol Federasyonu'na başvurduğu Karşıyaka'da Albimo Alanyaspor galibiyeti ile Boluspor beraberliğinin primlerini dağıtan yönetim, yeni yıl öncesi moral verdi.

2015'e girerken çalışanları da unutmayan yöneticiler, alacağı bulunan kulüp personeline birer maaş ödeme yaptı. Başkan Fatih Diniz, "Oyuncularımıza iddia edildiği gibi yüksek borçlarımız yok. Para buldukça kadroya dağıtıp, onları mağdur etmemeye çalışıyoruz. Futbolcularımızdan isteğimiz devrenin son haftasındaki Kayserispor maçına konsantre olmaları" şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir'den 2014'te 1 Milyar 215 Milyon TL Yatırım
Sonraki Haber Karşıyaka-Kayserispor maçı Buca Arena'da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?