ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf, Ulusal Kulüp Lisansı için başvurusunu yaptı...

Kaf Kaf, Ulusal Kulüp Lisansı için başvurusunu yaptı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf, Ulusal Kulüp Lisansı için başvurusunu yaptı...

31 Mart'ta evrakını tamamlayamadığı için eksik başvuru yapan Karşıyaka, yeminli mali müşavire imzayı attırıp, Ulusal Kulüp Lisansı için eksik belgelerini Türkiye Futbol Federasyonu'na teslim etti.

Kulüp, geride kalan 2016 yılını kapsayan mali, personel, idari, sportif, hukuki ve altyapı kriterlerindeki dökümlerini Lisans Kurulu'na verdi. TFF bu ligde lisans başvurusunu geç yapan kulüplere 40 bin TL ceza kesiyor. Belgelerdeki eksiklikler ayrı ayrı cezalandırılıyor. Hiç başvuru yapmayan kulüpler ise liglere alınmıyor. Yeşil kırmızılıların borcunun, eski futbolcu alacaklarının; Makukula, Banahene, Juninho, Ofoedu, Shukurov gibi yabancıların FIFA kanalıyla kesinleşen alacakları, eski yerli futbolculara olan borçlar ile Okan Şahingöz'ün yetiştiricilik bedelinin de eklenmesiyle 10 milyon TL'yi aştığı öğrenildi. Karşıyaka borc ödeyemezse önümüzdeki sezona en az -3 puanla başlayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Tramvayı’nda ön işletme başlıyor
Sonraki Haber Karşıyaka Voleybol Takımına Altınyağ sponsor oldu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?