ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf Türkiye Kupası'ndan 80 bin dolar ödül kazandı

Kaf Kaf Türkiye Kupası'ndan 80 bin dolar ödül kazandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf Türkiye Kupası'ndan 80 bin dolar ödül kazandı

Karşıyaka, Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalarak 80 bin dolar ödül kazandı.

Kupada grup maçlarında alınacak galibiyet 40, beraberlik 20 bin dolarla ödüllendiriliyor. Son 16'ya kalma ödülü ise 100 bin dolar. Karşıyaka, Futbol Federasyonu gelirleri eski borçlar nedeniyle hacizli olduğu için bu paraları kasasına koyamıyor.

Karşıyaka'da olağanüstü genel kurulda göreve gelecek olan yeni yönetim, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak Galatasaray maçının hasılatıyla nefes alacak. Yeşil kırmızılılar, Galatasaray maçından en az 750 bin TL tribün hasılatı beklerken, bu maçta elde edilecek gelir, transfer yasağı bulunan ve devre arasında kadroyu takviye etmek isteyen Karşıyaka'ya bir nebze ilaç olacak. İzmir temsilcisi grubu ilk 2 sırada tamamlarsa adını üst tura yazdıracak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bir arada yaşama sanatı
Sonraki Haber Gecikti ama bitti bitecek…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?