ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf, Türkiye Kupası'nda ilk sınavına çıkıyor

Kaf Kaf, Türkiye Kupası'nda ilk sınavına çıkıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf, Türkiye Kupası'nda ilk sınavına çıkıyor

Spor Toto 2. Lig'de oynadığı ilk iki maçı kazanan, Ankaragücü'ne ise 88. dakikada yediği golle son anda mağlup olan Karşıyaka, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki ilk sınavına yarın çıkacak.

Yeni sezona gençlerin ağırlıkta olduğu bir kadro ile başlayan ve ilk 3 maçında 6 puan toplayarak herkesi umutlandıran Karşıyaka, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki ilk sınavına yarın Afjet Afyonspor karşısında çıkacak. Afyon Yeni Şehir Stadı'nda oynanacak mücadele, saat 18:30'da başlayacak ve A Spor'dan canlı yayınlanacak.

Ligdeki ilk üç maçta, geçtiğimiz sezondan takımda kalan futbolculardan yalnızca Mustafa Aşan ve Can Erdem'e ilk on birde şans veren Teknik Direktör Soner Tolungüç'ün bu maçta eldeki diğer tecrübeli futbolcuları da oynatarak maç kondisyonu eksiklerini gidermesi ve hazır gördüğü oyuncuları lig kadrosunda da monte etmesi bekleniyor.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova’da 2016-2017 Eğitim-Öğretim Dönemi törenle başladı
Sonraki Haber Murat Bakan askeri alanları sordu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?