ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf transfere doymuyor…

Kaf Kaf transfere doymuyor…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf transfere doymuyor…

Ptt 1. Ligi'ne 19 yeni futbolcu alarak, “şampiyonluk parolası” ile başlayan ancak ilk 3 maçta 5 puan kaybeden Karşıyaka, transferin son günü öncesi son hamlelerini yaptı…

Karşıyaka'da Sırbistan'ın Vojvodina takımından anlaşmaya varılan stoper Igor Duric, İzmir'e geldi. Duric'in yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşme imzalayacak. Karşıyaka, Osmanlıspor'dan 2009-10 sezonunda kısa bir dönem yeşil kırmızılı formayı giyen Liberyalı Tonia Tisdell ve Nijeryalı Aminu Umar'ı istedi. “2 oyuncudan birisini bize kiralayın” önerisinde bulundu.
Tisdell, daha önce Türkiye'de Ankaragücü, Şanlıurfaspor ve Mersin İdmanyurdu'nda da oynadı. Umar ise daha önce Samsunspor kadrosunda yer aldı.
Bu arada menajerler Karşıyaka'ya Sivassporlu İbrahim Akın’ı da önerdi. Altay altyapısında yetiştikten sonra bir dönem Beşiktaş ve A Milli Takım'da da forma giyen 31 yaşındaki İbrahim, maliyeti uygun olduğu takdirde alınacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Kenan ve Kartal’ın transferini gerçekleştiremedi
Sonraki Haber Karşıyaka'ya gelenlere sürpriz...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?