ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf transfer talimatı değişince rahatladı

Kaf Kaf transfer talimatı değişince rahatladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf transfer talimatı değişince rahatladı

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun Beşiktaş, Fenerbahçe ve İstanbul Başakşehir'in itirazı üzerine 20 Mayıs'ta düzenlediği Transfer Talimatnamesi'nde değişikliğe gitmesi, Karşıyaka'yı biraz olsun rahatlattı.

Üç kulübün itirazını değerlendiren Tahkim Kurulu, icralık olmuş futbolcu ve teknik adam alacaklarını transfer yasağı kapsamından çıkardı. FIFA, UEFA, CAS veya yerel mahkemelerce kesinleşmiş oyuncu, teknik adam, personel borcu, SGK ve vergi dairelerine ödenmemiş veya taksitlendirilmemiş borcu olan kulüpler yine transfer yapamayacak.

 21 Mayıs'taki kongre sonrası bir bölümü, icralık olan 2.8 milyon TL tutarındaki borçtan kaynaklanan yeni bir transfer yasağını önünde bulan Karşıyaka yönetimi, bu değişiklikle biraz olsun rahatladı. 2.8 milyon TL'lik borç, icralık dosyaların çıkmasıyla 1.7 milyon TL'ye indi.Eski futbolcular Tiago ve Baykal Can'a olan 1 milyon 266 bin TL borcu kongre öncesi ödeyerek ilk transfer yasağını kaldıran işadamı Erdal Acar, bu borcu da ödeme sözü vermişti. Acar'ın mali müşaviri borçlarla ilgili ödeme planı çıkarıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Foça'da sokak basketbolu heyecanı
Sonraki Haber Erdal Acar'a Karşıyaka Arena'da yoğun ilgi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?