ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf tam kadro...

Kaf Kaf tam kadro...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf tam kadro...

Son 5 maçta gol yemeden namağlup 13 puan toplayıp Play-Off yarışına ortak olan Karşıyaka, kendisi gibi son haftaların formda takımı Pazarspor'la oynayacağı deplasman maçına tam kadro hazırlanıyor.

Haftalardır sakat ve cezalı futbolcuların çokluğuna rağmen müthiş bir çıkış yakalayan yeşil-kırmızılılarda ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle 4 maçtır süre alamayan Harun, tamamen iyileşti. Göğsüne aldığı sert darbe sonrası hastanede tedavi görerek Osmaniyespor ve Ofspor maçlarında forma giymeyen Özgür, takımla antrenmanlara başladı. Hafif sakatlığı bulunan Mahir iyileşirken Doğukan ve Battal'ın cezası bitti. Ofspor maçında sakat ve cezalıların çokluğuyla 19 yaşındaki Burak, 20 yaşındaki İlyas'ı ilk 11'de sahaya sürerek verim alan Teknik Direktör Mesut Toros'un eksiklerin dönmesiymle elindeki alternatifler de çoğaldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mirza Nil İlkokulu’nda anlamlı etkinlik
Sonraki Haber Karşıyaka'da nevruz kutlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?