ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf, Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına çıkıyor

Kaf Kaf, Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına çıkıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf, Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına çıkıyor

FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda mücadele edecek Pınar Karşıyaka, ilk maçında bu akşam Romanya'nın CSM Oradea takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek.

CSM Oradea-Pınar Karşıyaka maçı Oradea'deki Antonio Alexe Arena'da saat 19.00'da başlayacak ve ASpor'dan canlı olarak yayınlanacak. Bu yıl ilk kez düzenlenen Şampiyonlar Ligi'ne ön eleme turundan başlayan CSM Oradea, ilk turda Slovakya'dan Prievidza, ikinci turda ise Bulgaristan'dan Lukoil Academic'i eleyerek gruplara kaldı.

2013-2014'te EuroChallenge Kupası'nda Gaziantep Basketbol'la aynı grupta yer alan Rumen ekibi, her iki maçı da kazanmıştı. Bir sonraki sezon aynı kupada bu sefer TOFAŞ'a rakip olan CSM Oradea iki müsabakayı da kaybetmişti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nden açıklama
Sonraki Haber Afrika’daki kadın mücadelesi İzmir’de sergileniyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?