ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf rotayı transfere çevirdi

Kaf Kaf rotayı transfere çevirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf rotayı transfere çevirdi

Spor Toto 2. Lig'e düştükten sonra gidilen Olağanüstü Genel Kurul'da Mutlu Altuğ başkanlığında yeni bir yönetim kuran ve hemen eldeki futbolcuları tutmak için görüşmeler yapmaya başlayan Karşıyaka'da, rota transfere çevrildi.

PTT 1. Lig'e veda ettikten sonra Olağanüstü Genel Kurul'da Mutlu Altuğ yönetiminde yeni bir yönetim oluşturan ve yaklaşık 40 milyon liralık bir borç yüküyle boğuşan Karşıyaka'da, eldeki 6 tecrübeli futbolcuyla görüşmelerden sözleşme bitiş tarihi olan 31 Mayıs'a (bugün) kadar sonuç alınamamasıyla rota transfere çevrildi.

Karşıyaka'nın elde kalan 6 as oyuncusu Behram, Abdülhamit, İbrahim Kaş, Mustafa Aşan, Can Erdem ve Mahmut Temür'ün takımda kalmak için alacaklarını istemesi ve kulübün bu oyuncuları elde tutmak için yaklaşık 3 milyonluk bir ödeme yapmak zorunda kalması, yöneticileri "B planı" yapmaya yöneltti. Görüşmelerde son tarih olan bugüne kadar orta yol bulunamaması üzerine, Teknik Direktör Soner Tolungüç ile bir araya gelen Başkan Mutlu Altuğ ve futbol şube yöneticileri, transfer yasağını kaldırarak yeni sezonda takımı takviyelerle güçlendirmeye karar verdi.

Oluşan tablo karşısında Karşıyaka, transfer sezonu açıldıktan sonra 5 milyon lira civarında olması beklenen eski futbolcu ve teknik heyet borçlarını ödeyerek transfer yasağını kaldırmaya ve kadrosunu özellikle Süper Lig takımlarının altyapılarında oynayan yetenekli ve düşük maliyetli futbolcularla güçlendirmeye çalışacak.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın en güzel balkon ve bahçesi seçildi
Sonraki Haber Karşıyaka'da 3 gün elektrik kesintisi var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?