ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf rotasyonu sevdi...

Kaf Kaf rotasyonu sevdi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf rotasyonu sevdi...

Elazığspor'u 2-1 yenerek yeniden play off hattına yerleşen Karşıyaka'da Teknik Direktör Yusuf Şimşek, sürekli rotasyonla takımını formda tutmayı başardı.

 Zaman zaman kazanılan maçlardan sonra bile ilk 11'de değişikliğe gittiği için eleştirilen Yusuf Şimşek, takımın en skoreri Can, as oyuncuları Ahmet, Rıdvan, Shukurov, Onur Alkan ve Cenk'i rotasyonla oynatıp Mehmet Sıddık, Mehmet Yiğit, Mehmet Ayaz, Onur Okan gibi alternatif isimlerin sürekli hazır olmasını sağladı.

Devre arasında Loriya, Ofoedu, Berkan gibi oyuncuları kaybetmesine rağmen transfer yasağı yüzünden takviye yapamayan Karşıyaka'da yönetim de Karşıyaka Belediyesi ve Spor Toto'dan gelen kaynağı futbolculara dağıtıp, takımın moralini yüksek tutarak Yusuf Şimşek'in çabasına destek oldu. Ligde bu hafta Süper Lig yarışındaki en önemli rakiplerinden Osmanlıspor'u ağırlayacaklarını hatırlatan Yusuf Şimşek, "Cuma günü kimse bir yere randevu vermesin. Atatürk Stadı'nda buluşalım. Galibiyet bizi avantajlı bir yere taşır" dedi.

Karşıyaka'da elektronik bilet sistemi ve Passolig uygulamasına tepki olarak maçları protesto eden taraftarlar, Elazığspor karşılaşmasıyla boykota son verirken hafta içinde antrenmanı ziyaret ederek futbolculara moral aşılayacaklarını açıkladılar. Yeşil kırmızılılar, Osmanlıspor karşısında Atatürk Stadı'nın kapalı tribününü doldurup futbolculara itici güç olmayı hedefliyor. Kaarşıyaka'da zorlu randevu öncesi sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 4 ay sonra internet ucuzluyor...
Sonraki Haber İzmir-Manisa yolu trafiğe kapatıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?