ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf, play-off iddiasını güçlendirdi

Kaf Kaf, play-off iddiasını güçlendirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf, play-off iddiasını güçlendirdi

Ptt 1'inci Lig'de art arda oynadığı 2 derbide önce Bucaspor'u 1-0, ardından Altınordu'yu 3-0 mağlup ederek play off iddiasını güçlendiren Karşıyaka, son 6 haftada 4 galibiyete imza atarak ilk 2'ye de göz kırptı.

Altınordu galibiyeti ile puanını 17'ye çıkaran yeşil kırmızılı ekip, 2'nci sıradaki Kayserispor'la arasında sadece 5 puan fark kaldı. 6'ncı haftadaki 5-2'lik Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetinin ardından 2'nci kez 3 gol farkıyla kazanan Karşıyaka, bu sezon 2'nci kez 2'de 2 yaptı. Galibiyet kadar sergilenen futbolun da kendilerini sevindirdiğini belirten 2'nci Başkan Azat Yeşil, şöyle dedi:

"Bucaspor önünde kötü oyunla kazanmıştık, ancak bu kez sonuna kadar hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Henüz yeni yeni potaya giriyoruz. Başarı devamlı hale gelirse hedefe yürürüz. Tempomuz sürekli yükselmeli. Devre arasına kadar oynayacağımız 6 karşılaşma rotamızı belirleyecek. Hedefimiz şimdilik ilk 6 içinde olmak. Çıkışımız sürerse ilk 2 yarışına ortak olabiliriz."

Karşıyaka'nın usta forveti Can Erdem, attığı gollerle takımını sırtlamaya devam ediyor. İlk kez 11'de görev aldığı Adana Demirspor deplasmanında takımının tek golünü kaydeden golcü oyuncu, geçen haftaki Bucaspor zaferini penaltıdan attığı golle getirdikten sonra Altınordu'yu da boş geçmedi. Can, 88'inci dakikada şık bir vuruşla kaleci Tolgahan'ı avlayarak takımının 3'üncü golünü kaydetti. Can gibi 3 gole ulaşan Kaptan Ramazan, stoper olmasına rağmen skorer kimliğini konuşturmaya devam etti.

Karşıyaka'ta son haftalarda gösterdiği form düşüklüğü yüzünden taraftarlar ve yönetim tarafından eleştirilen Brezilyalı Juninho, derbide gol atamasa da asistleriyle adeta şov yaptı. İlk gol de Ahmet Arı'ya, "al da at" dercesine bir asist yapan Brezilyalı, Can'ın kaydettiği 3'üncü golün de hazırlıyıcısı oldu. Net bir fırsattan yararlanamamasına rağmen uzatma dakikalarında müsait pozisyonda kaleye vurmak yerine, daha uygun durumdaki Kahe'ye top çıkaran Juninho, pozisyon golle sonuçlanmamasına rağmen taraftarın kendisine destek vermesiyle moral buldu.

Fotoğraf: Vehbi Moğol

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Manisa'daki İzmir derbisinin galibi Karşıyaka...
Sonraki Haber Aliağa, arıcılıkta atağa kalktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?