ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf, piyasayı tarıyor

Kaf Kaf, piyasayı tarıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf, piyasayı tarıyor

PTT 1.Lig'e veda ettikten sonra elindeki tüm tecrübeli oyuncuları da kaybeden Karşıyaka, transfer yasağının kaldırılması durumunda hangi oyuncuların takıma kazandırılabileceği ile ilgili çalışmalara başladı.

Kadrosunda şu an sadece altyapıdan oyuncular bulunan ve geçtiğimiz sezon kadroda yer alan tecrübeli isimlerin sözleşmesini de uzatmayarak transfer yasağını kaldırma kararı alan Karşıyaka'da sponsorluk arayışları devam ederken, bir yandan da transferler için piyasa taraması yapılmaya başlandı.

Bu kapsamda, takımla henüz sözleşmesini resmi olarak uzatmayan Soner Tolüngüç özellikle yurtdışında altyapı eğitimi almış futbolculardan oluşan bir liste hazırlıyor. Transfer yasağını kaldırması için 3 milyon liranın üzerinde bir ödeme yapması gereken Karşıyaka, transfer dönemi başladığında yasağı kaldırmayı başaramazsa Teknik Direktör Tolungüç'ün takımdan ayrılması ve yeşil kırmızılıların yoluna altyapı oyuncularından oluşan bir kadroyla devam etmesi bekleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Betül Elmasoğlu: ''Kadınsız toplum ve iş hayatı düşünülemez''
Sonraki Haber Yamanlar Koleji'ne çifte kupa

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?