ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf, ''paraşüt'' ödemeyle nefes alacak

Kaf Kaf, ''paraşüt'' ödemeyle nefes alacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf, ''paraşüt'' ödemeyle nefes alacak

Yaklaşık 40 milyonluk bir borç yükü altında ezilen, personel ödemelerini bile yapmakta zorlanan Karşıyaka, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan gelecek ''paraşüt'' desteğiyle rahatlayacak.

Yaklaşık 40 milyon liralık bir borç yükü olan ve transfer için bile acilen 3 milyon liradan fazla para bulması gereken Karşıyaka'ya, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan müjdeli haber geldi. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Süper Lig’den ve PTT 1. Lig’den düşenlere "Paraşüt Ödeme" adı altında destek bütçesi vereceğini belirtti.

Demirören'in açıkladığı "Paraşüt Ödeme" planına göre Federasyon bütçesinden Süper Lig'den düşen ekiplere 4 milyon lira, PTT 1.Lig'den düşen ekiplere ise 500 bin lira destek verilecek. Kaf Kaf'ın gelecek bu parayı, transfer yasağını kaldırmak için kullanması bekleniyor.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Live'dan ''sanat'' dolu gece
Sonraki Haber Karşıyakalı engelli sporcu, Avrupa'da gururumuz oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?