ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf, Ofoedu'ya kavuşuyor

Kaf Kaf, Ofoedu'ya kavuşuyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf, Ofoedu'ya kavuşuyor

Karşıyaka, PTT 1'inci Ligi'nde deplasmanda lider Osmanlıspor ile oynayacağı zorlu maçta Ofoedu'ya kavuşacak.

Antalyaspor'la yapılan sezonun ilk müsabakasında sakatlandığı için Elazığspor randevusunda forma giyemeyen Nijeryalı yıldız, cumartesi günkü randevuda sahada olacak. Teknik direktör Yusuf Şimşek, iki hafta sonra takımla çalışmalara başlayan golcü futbolcuyu ilk 11'e monte etmeyi planlarken, Ankara'da süren tedavisinin ardından dün İzmir'e dönen Ramazan yine kadroda yer almayacak.

Futbolcularına güveninin sonsuz olduğunu söyleyen Yusuf Şimşek, "Kadrodaki oyuncuların isimlerini yazıp bir torbaya atsam ve içinden gözlerim kapalı bir 11 seçsem sahaya çıkıp her takımla aslanlar gibi savaşırlar" dedi. "Her hafta rotasyon yapıyorum, giren çıkanı aratmıyor" diyen Şimşek, "Hızlı oyunculara sahibiz. İç sahada olduğu kadar deplasmanda da tehlikeliyiz. Kendi oyunumuzu oynadıktan sonra bizi yenebilecek takım yok. Biz değil Osmanlıspor bizden korksun" diyerek iddialı açıklamalar yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka-Toplum ve Kalite
Sonraki Haber Karşıyaka'da elektrik kesintisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?