ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf mağlubiyet serisini sonlandırmak istiyor

Kaf Kaf mağlubiyet serisini sonlandırmak istiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf mağlubiyet serisini sonlandırmak istiyor

PTT 1'inci Lig'de Cumartesi günü oynayacağı Bucaspor müsabakası öncesi Foça'da kampa giren Karşıyaka, derbiden mutlu ayrılıp iki haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Öne geçmelerine rağmen kaybettikleri Samsunspor ve Adana Demirspor maçlarından gerekli dersi çıkardıklarını belirten teknik direktör Yusuf Şimşek "Şanssız 2 mağlubiyetin ardından lige verilen arayı iyi değerlendirdik. Hatalarımızın üzerine çalışmalar yaptık. Aynı yanlışları tekrarlamayacağız. Derbiyi kazanan biz olacağız" dedi.

Bucaspor'un da kendileri gibi puana ihtiyaç duyduğunu ifade eden Yusuf Şimşek, "Ancak bizim bir sözümüz var. İlk 6 hedefimizi baştan koyduk, geri adım atmayacağız. Yeniden çıkışa geçip play off yarışına ortak olacağız" diye konuştu.

Eksiği olmayan Karşıyaka'da Azerbaycan Milli Takımı'ndan dönen sağ bek Shukurov ile sol bek Yenal'ın cezaları bitti. Takımın isteği üzerine kamp Leon Otel'den Hanedan Otel'e alındı. Şimşek'in yardımcıları derbinin oynanacağı Atatürk Stadı'nın bakım yapılan zemini için olumlu rapor verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aksünger, Başsavcı Salihoğlu'nu HSYK'ya şikayet etti
Sonraki Haber Oktay Yeşil'in annesi vefat etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?