ANA SAYFA > SPOR > KAF KAF LİGE -1 PUANLA BAŞLAYACAK

KAF KAF LİGE -1 PUANLA BAŞLAYACAK

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KAF KAF LİGE -1 PUANLA BAŞLAYACAK

PTT 1. Lig'de iddialı kadro kuran Karşıyaka, yeni sezona eksi 1 puanla başlama handikapı yaşayacak.

Yıllardır Karşıyaka'ın başını ağrıtan eski futbolcu alacakları ile vergi, Sosyal Güvenlik Kurumu borçları, yeni sezonla birlikte kulübün karşısına puan silme cezası olarak çıkacak. Karşıyaka, UEFA ve Futbol Federasyonu tarafından belirlenen, hukuki, sportif, altyapı, personel ve Mali kriterlere göre verilen Ulusal Kulüp Lisansı'nı defalarca başvurmasına rağmen alamadı.

Yeni sezonda Karşıyaka'yla birlikte Süper Lig'den Gaziantepspor, PTT 1. Lig'den Samsunspor, 2. Lig'den Ankaragücü ve 3. Lig'den Sakaryaspor'un birer puanları silinecek.

Geçen sezon başında eksi 2 puan ve 120 bin TL olarak açıklanan cezayı 1 puana indiren yönetim, Federasyon'dan kriterleri yerine getirmek için ek süre vermesini bekliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber BELEDİYE YAPTI AMA, HAYVANSEVERLER KULLANMIYOR...
Sonraki Haber İFTAR YEMEĞİNE YÜCEL VE KORKMAZ DA KATILDI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?