ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf, kupayı Selçuk Yaşar'a götürdü

Kaf Kaf, kupayı Selçuk Yaşar'a götürdü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf, kupayı Selçuk Yaşar'a götürdü

2014 -2015 Türkiye Erkekler Basketbol Ligi Şampiyonluğunu kazanan Pınar Karşıyaka, Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar’ı ziyaret etti.

Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar “Yaklaşık 60 yıldır, Karşıyaka sevdalısıyım. Bu sezon Cumhurbaşkanlığı Kupası’ndan sonra Türkiye Birinci Basketbol Ligi Şampiyonluğu Kupası’nı da kazandık. Bu anlamlı kupanın kazanılmasında emeği geçen tüm sporcuları, teknik heyeti ve yöneticileri gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Yaşar Topluluğu’nun Türkiye’de uzun yıllardır basketbola ve spora destek verdiğini belirten Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar, “Pınar Karşıyaka’nın kazandığı “Türkiye Ligi Şampiyonluğu ” bana büyük gurur yaşattı. Bu sezon önce Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı, sonra  ‘’Türkiye Ligi Şampiyonluğu’’nu kazandık. Başarı birlik ve beraberlik olursa gelir. Pınar Karşıyaka bu sezon, oyuncusu, teknik ekibi, yöneticisi ve taraftarı ile bütünleşti, birlik oldu ve bu tarihi başarıyı yaşadı. Bu kupanın kazanılmasında emeği geçen tüm sporcuları, teknik heyeti ve yöneticileri gönülden tebrik ediyor, daha nice kupaları hep birlikte kucaklamayı diliyorum” dedi.

Selçuk Yaşar, Pınar Karşıyaka’nın Türkiye Şampiyonluğu Kupası’nı kazanmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirirken, “Ben de gençliğimde spor yaptım. Basketbol, voleybol oynadım, yelken yaptım. Spor yapmak, sağlıklı olmak demektir. Gelecek nesillerin sağlıklı olması için hem spor yapması, hem de sağlıklı beslenmesi önemli. Bu nedenle spora hep destek oldum.” dedi.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten ve Pınar KSK Basketbol Şube Başkanı  Tamer Ustaoğlu ise, “Selçuk Yaşar Bey’in Karşıyaka Kulübü üzerindeki emeği ve hakkı ödenemez. Bu kupayı kazanarak Onursal Başkanımızı gururlandırdıysak ne mutlu bize” diye konuştu.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Basın Özgürlüğü Ödülü Can Dündar’ın
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?