ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf, İzmir'den destek bekliyor

Kaf Kaf, İzmir'den destek bekliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf, İzmir'den destek bekliyor

Basketbolda 28 yıl aradan sonra şampiyon olan Karşıyaka, tüm İzmir'den katkı almak istiyor.

Kentin marka değeri tanıtımına büyük katkı verdiklerini söyleyen Başkan Ali Erten, "Basketbolda çok farklı, çok büyük bir başarı elde ettik. Bütün Türkiye günlerce Karşıyaka'yı konuştu. Ligde ve Avrupa'da formasında İzmir yazan bir takımız ve ilk defa 150 milyon insanın izlediği Euroleague'de oynamaya çok yakınız" diye konuştu.

İzmirli kuruluşlar ve odaların şehir tanıtımı için milyonlarca lira harcadığını hatırlatan Erten, "Karşıyaka bu kenti Avrupa çapında tanıtan bir marka. Euroleague yönetimine sunum yaparken İzmir görüntülerini de sunuma ekledik. Ana sponsorumuz Yaşar Holding'in büyük desteği var, yan sponsor ve reklamlar da alıyoruz ama yeni sezonda yine başarı için katkıya ihtiyacımız var. İlla para değil. Her türlü kurum ve kuruluştan gelecek yardıma açığız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sokak hayvanlarına beş yıldızlı yuva
Sonraki Haber Balçova Teleferik Tesisleri’ndeki güvenlik testleri tamamlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?