ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf, İstanbul'da kaybetti, seri eşitlendi...

Kaf Kaf, İstanbul'da kaybetti, seri eşitlendi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf, İstanbul'da kaybetti, seri eşitlendi...

TBL Spor Toto Play-Off yarı final serisi ikinci maçında Pınar Karşıyaka deplasmanda Fenerbahçe Ülker'e 84-70'lik skorla mağlup oldu. Bu sonuçla seride durum 1-1'e geldi.

Karşılaşma Strawberry ve Oğuz'un karşılıklı basketleriyle başladı. Fenerbahçe Ülker Oğuz'un üst üste sayılarıyla farkı açarken Kenan ve Vesely'nin sayılarıyla skor 20-6'ya geldi. Yeşil kırmızılılar suskunluğunu Dixon ile bozarken farkı tek hanelere indirdi. İlk çeyreği Fenerbahçe 24-17 önde tamamladı. İkinci çeyreğe Karşıyaka Diebler'in üçlüğüyle başladı. Fenerbahçe Zisis ile üst üste sayıalr bulurken yeşil kırmızılılar Strawberry ile etkili oldu. Vesely ve Bjelica ile sarı lacivertliler farkı yine çift hanelere çıkardı. Strawberry Karşıyaka adına atmaya devam ederken soyunma odasına Fenerbahçe Ülker 45-37 üstün gitti. İkinci yarıya Zisis ve Bjelica ile sarı lacivertliler hızlı başlarken Preldzic'in turnikesiyle fark 16'ya çıktı. Dixon ve Gabriel'in sayılarıyla Karşıyaka farkı eritse de Goudelock ve Oğuz ile Fenerbahçe farkı yine açtı ve son çeyreğe 68-51 önde girdi. Son çeyrekte Pınar Karşıyaka daha az süre bulan oyuncularını sahaya sürerken Fenerbahçe Ülker oyunun kontrolünü kaybetmedi. Pınar Karşıyaka sahadan 84-70'lik skorla mağlup ayrıldı.

Pınar Karşıyaka'da 23 sayı 2 ribaund 1 asist ile D.J Strawberry maçın en skorer ismi oldu. Bobby Dixon 14 sayı 3 ribaund 3 asist ve Yunus Emre Sonsırma 8 sayı 1 ribaund ile oynadı.

Fenerbahçe Ülker'de ise Nemanja Bjelica 16 sayı 7 ribaund 5 asist ile takımının en skorer ismi olurken Oğuz Savaş 15 sayı 5 ribaund ve Jan Vesely 12 sayı 5 ribaund kaydetti.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kentkart'tan ikinci açıklama
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?