ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf ilk yarıda sınıfta kaldı

Kaf Kaf ilk yarıda sınıfta kaldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf ilk yarıda sınıfta kaldı

Şampiyonluk hayalleriyle çıkılan yolda ligin dibine demirleyen Karşıyaka, gösterdiği performansla ligin ilk yarısı geride kalırken sınıfta kaldı.

Yapılan sansasyonel transferlerle lige iddialı bir başlangıç yapan yeşil kırmızılı ekip, PTT 1. Lig’in ilk 17 haftasında yalnızca 13 puan toplayabildi. Oynadığı 17 karşılaşmadan 3 galibiyet çıkartan Karşıyaka, 4 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Aldığı 3 galibiyeti de içeride oynadığı maçlarda elde eden yeşil kırmızılılar, deplasmanda galibiyet elde edemedi.

Karşıyaka’nın ligin ilk yarısında oynadığı maçlarda en çok dikkat çeken istatistiklerden birisi de oynadığı maçların 2. yarısında gösterdiği kötü performanstı. Oynadığı 17 maçın 5’inde ilk yarıyı önde geçen, 8’inde beraberliği koruyan Karşıyaka, yalnızca 4 karşılaşmada ilk yarıda geriye düşmesine rağmen ikinci yarıda skoru korumayı başaramadı. Kaf kaf oynadığı karşılaşmalarda ilk yarı skorlarını korumayı başarabilse 23 puan toplayarak ligin 12. sırasında kendisine yer bulacaktı.

Karşıyaka’da ilk yarının en golcü ismi oynadığı 14 maçta 4 gol atan Gökhan Ünal olurken, Gökhan’ı oynadığı 16 maçta 3 gol atan Necati Ateş takip etti. Ligin ilk yarısında en çok forma giyen isim şans bulduğu 1582 dakika ile Ömercan Sokullu olurken, bu alanda Ömercan’ı 1373 dakika ile Necati Ateş ve 1350 dakika süre aldıktan sonra takımdan ayrılan Aleksandre Amisulashvili takip etti.

Ligin ilk yarısında Çağlar, Zeki, Berkaycan ve Djuric birer kırmızı görürken, tam 48 kez de sarı kart görüldü.

 

Salahattin Oytun İdel/Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Eskiyle yeninin mücadelesi
Sonraki Haber İzmir'e şehit ateşi düştü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?