ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf ilk hazırlık maçında Alanya ile berabere kaldı

Kaf Kaf ilk hazırlık maçında Alanya ile berabere kaldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf ilk hazırlık maçında Alanya ile berabere kaldı

Karşıyaka, hazırlıklarını sürdürdüğü Erzurum'da ilk hazılrık maçında Alanyaspor ile karşılaştı.

45.dakikada Ofoedu'nun asistiyle Juninho yeşil kırmızılıları 1-0 öne geçirdi. İkinci yarıda Alanyaspor Sinan ile eşitliği yakalarken karşılaşma 1-1 berabere tamamlandı.

Rıdvan Şimşek, maçın 78'nci dakikasında rakibi ile girdiği ikili mücadelede kafasına aldığı darbe sonucu kısa süreli bilinç kaybı yaşadı. Takım arkadaşları ve doktorların saha içerisinde müdahale ettiği Şimşek, sedye ile sahadan çıkartıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kulüp yetkilileri, Şimşek'in aldığı darbe sonucunda kaşının yarıldığını ancak sağlık durumunun iyi olduğunu bildirildi.

Teknik Direktör Yusuf Şimşek, maç sonrası yaptığı açıklamada, yorucu bir antrenman döneminin ardından ilk hazırlık maçlarını yaptıklarını söyledi. Maçın biraz yorucu geçtiğini belirten Şimşek, "Futbolcularımız tam olarak hazır değil. Önümüzde daha 1 aya yakın bir süremiz var. Ufak tefek hatalarımız var ama iyi olacağız. İlerleyen günlerde bunlardan arınmış olarak güzel bir Karşıyaka izlettireceğiz. Transfer bitmez, takviyelerimiz olacak. Gerekli gördüğümüz yerlere transfer yapacağız. Hedefimiz ilk 6 içerisinde yer almak" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka-Yamanlar minibüsüne silahlı saldırı
Sonraki Haber Karşıyaka'da üniversiteli kızlara 5 yıldızlı hizmet

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?