ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf ikinci yarı hazırlıklarına başladı

Kaf Kaf ikinci yarı hazırlıklarına başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf ikinci yarı hazırlıklarına başladı

Karşıyaka, ligin ikinci yarısı için hazırlıklarına başladı. Dışarıdan ya da altyapıdan takıma bir takviyeyi düşünmediğini de söyleyen teknik direktör Yusuf Şimşek, sezon sonu hedeflerinin de en azından ilk altı olduğunu belirtti.

 Maddi olarak sorunlarının olduğunu ifade eden Karşıyaka Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, "Biz kulübümüze, armamıza layık olmak için canla başla çalışıyoruz. İlk yarı boyunca da layık olduğumuzu düşünüyoruz. Belki birkaç puan daha alabilirdik" dedi.

Hedeflerinin en azından ilk altı olduğuna vurgu yapan genç teknik adam, "Artık Karşıyaka bir hedefin içine girdi. Bu hedefte herkesin Karşıyakalı olması gerekiyor. Karşıyaka tüm İzmir'in takımı. Onun için herkesin taşın altına elini koymasını istiyoruz. İyi bir hava yakaladık bu havanın bozulmasını istemiyoruz" diye konuştu.

Dışarıdan yada altyapıdan takıma bir takviyeyi düşünmediğini de söyleyen Şimşek, "Ben içerideki huzurumu sağlamadığım sürece dışarıdan transfer yapmayı düşünmüyorum. Yönetim kurulumuzla görüşüp o konuda detaylı konuşacağız. Ofoedu gitmek istedi. Biz de gitmek isteyeni tutmuyoruz. Gitmek isteyene kapımız açık. Pişman olup geri gelmek istedi ama bu sefer de biz istemedik" şeklinde konuştu.

İkinci yarı daha çok taraftar beklediklerini de sözlerine ekleyen Yusuf Şimşek, sözlerini şöyle sürdürdü: "İlk yarı boyunca 300-500 kişiye oynadık. Karşıyaka, taraftarıyla var olan bir kulüp. İnşallah onlarla birlikte daha fazla puan almak için uğraşacağız. Onlar bizim itici gücümüz. İkinci yarı daha iyi bir Karşıyaka, daha çok mücadele eden bir Karşıyaka izlettireceğiz."

17 Ocak'a kadar hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek olan Kaf-Kaf, daha sonra Antalya Side'de bir haftalık kamp yapacak. İkinci yarının ilk maçında Adanaspor'a konuk olacak olan Karşıyaka, kamp bitiminde direkt Adana'ya geçecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Uşak deplasmanından değerli bir galibiyet aldık
Sonraki Haber KSK'den serbest kalan Berkan Balıkesirspor'a gitti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?