ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf iç saha performansına güveniyor

Kaf Kaf iç saha performansına güveniyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf iç saha performansına güveniyor

Ptt 1'inci Lig'de 3-0 geriye düştüğü maçta Adana Demirspor'u müthiş bir geri dönüşle 6-5 yenerek play off barajıyla farkı 4 puana indiren Karşıyaka, önündeki 4 maçın 3'ünü yine İzmir'de oynayacak.

Yeşil kırmızılı ekip, üst üste çıkacağı maçlarını kayıpsız geçerek iç saha avantajıyla ilk 6 hedefine ulaşmaya çalışacak. Bu hafta Bucaspor'la karşılaşacak olan Karşıyaka, ardından Altınordu'ya ev sahipliği yapacak. Bu maçın ardından Denizlispor deplasmanına gidecek yeşil kırmızılı ekip, Giresunspor'la evinde karşılaştıktan sonra Albimo Alanyaspor'a konuk olacak.Karşıyaka, üst üste oynayacağı 2 zorlu derbi öncesi iç saha istatistiklerine güveniyor. Deplasmandaki son 7 randevuda galip gelememenin üzüntüsünü yaşayan Karşıyaka, buna karşılık iç sahadaki son 9 karşılaşmada 7 galibiyet, 2 beraberlik aldı, hiç yenilmedi. Bu süreçte Kayserispor, Adana Demirspor, Alanyaspor, Osmanlıspor gibi zirve yarışındaki takımlar, İzmir'de puan bıraktı. Yeşil kırmızılılar, Ayhan Akman yönetiminde ise evinde 3'te 3 yaptı. Atatürk Stadı'nda üst üste Orduspor, Manisaspor ve Adana Demirspor'u yenen Karşıyaka bu maçlarda 15 golle sükse yaparken kalesinde 5 gol gördü.

Karşıyaka, PTT 1'inci Ligi'nde bu sezon çıktığı Ege derbilerinde rakiplerine büyük üstünlük sağladı. Bölgenin Süper Lig şansı devam eden tek temsilcisi olan Karşıyaka, oynadığı 5 derbide 4 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Manisaspor'u ilk yarıda deplasmanda 2-0, rövanşta 3-0 yenen Karşıyaka Bucaspor'u 1-0, Altınordu'yu 3-0'la geçti. Yeşil kırmızılılar, derbilerde şu ana kadar tek puanını 2-2'lik sonuçla Denizlispor'a kaptırdı. Karşıyaka'da Bucaspor randevusu öncesi Ramazan cezalı, Shukurov kadro dışı, dalak büyümesi bulunan Can'ın durumu belirsiz.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Erken tanıdan daha etkili ilaç yok
Sonraki Haber Vapur seferleri iptal...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?