ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf Giresun deplasmanında...

Kaf Kaf Giresun deplasmanında...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf Giresun deplasmanında...

PTT 1'inci Lig'de üst üste oynadığı 3 Ege derbisinden 7 puan çıkaran Karşıyaka, yarın 5 haftadır bileği bükülmeyen Giresunspor'a konuk olacak.

Giresun Atatürk Stadı'ndaki maç saat 13.30'da başlayacak. Murat Özcan'ın yöneteceği karşılaşmayı TRT Web TV yayınlayacak. Ofoedu'yla yolları ayıran Karşıyaka'da Servan cezalı, elinde kırık bulunan Mehmet Yiğit de kadroda yer almıyor.

Hafta içinde affedilen Rıdvan'ı antrenman eksiği nedeniyle İzmir'de bırakan teknik direktör Yusuf Şimşek, Giresun'da zorlu bir sınavın kendilerini beklediğini belirterek, "Denizlispor beraberliğini telafi etmek için bu maçı kazanmak ve Play off barajındaki yerimizi korumak istiyoruz" dedi. Karşıyaka haftaya 18 puanla 6'ıncı sırada girerken, Giresunspor 13 puanla 12'nci basamakta bulunuyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Veteren vücutcular Karşıyaka'da şov yaptı
Sonraki Haber Yılbaşında İzmir'de 2 Milyon Led Ampul Yanacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?