ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf gençlerle top başı yaptı

Kaf Kaf gençlerle top başı yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf gençlerle top başı yaptı

Yeni sezon öncesi yeni bir takım oluşturma çalışmalarını sürdüren Karşıyaka, kamp çalışmalarına bugün başladı.

Geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig’e veda eden ve elindeki tüm tecrübeli oyuncuları kaybeden Karşıyaka, yeni sezon hazırlıklarına elindeki genç oyuncularla başladı. Kaf Kaf’ın gençlerini ilk çalışmalarında Başkan Mutlu Altuğ ve kulüp yöneticileri de yalnız bırakmadı.

Teknik Direktör Soner Tolungüç yönetiminde Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’nde kampa giren yeşil kırmızılıların ilk çalışmasına 19’u profesyonel sözleşmeli, 3 tanesi altyapıdan denemeye gelen toplam 22 oyuncu katıldı. Gruplar halinde pas çalışmasıyla başlayan antrenman, daha sonra kondisyon çalışmalarıyla devam etti.

Çalışmalar sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Soner Tolungüç, “Kamp çalışmalarımızın ilk aşamasını genç arkadaşlarımızla yapacağız. Zaman zaman denemeye gelen arkadaşlarımız da olacak. Mevcutta ön görüşme yaptığımız, transferde anlaştığımız arkadaşlar var. Onlar da Karşıyaka’da oynamak için sabırsızlanıyor. Transferin önü açıldığında takviyelerimiz devam edecek, rotasyonlu, geniş bir kadromuz olacak” dedi.

“Hata yapma şansımız kalmadı”

Geçtiğimiz sezon yaşanan tramvayı artık geride bırakmak gerektiğini belirten Tolungüç, “Karşıyaka her zorluğa karşı gelir, hayat devam eder. Artık önümüze bakmak zorundayız. Yeni bir takım, yeni bir planlama. Önümüze daha düzgün bakacağımız bir süreç bizi bekliyor. Hata yapma şansımız kalmadı. Doğru bir planlamayla kulübümüze genç oyuncular kazandırarak geleceğin Karşıyaka’sını oluşturmak istiyoruz” diyerek, transferde planlı gideceklerini söyledi.

Deneyimli, genç ve arzulu bir takım oluşturmak istediklerini belirten Tolungüç, yeni sezona ilişkin bir hedef belirlemek için henüz erken olduğunu ve şu an için şampiyonluk sözü vermediklerini söyleyerek, kulübün geleceğine ilişkin gerçekçi hedeflerin belirlenmesinin ancak stat ve tesis yatırımlarının tamamlanmasının ardından maddi durumun düzelmesiyle mümkün olacağının altını çizdi.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Soner Şentürk'e de imzayı attırdı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Can Altıntığ ile yollarını ayırdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?