ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf gençleriyle çalışmaya devam ediyor

Kaf Kaf gençleriyle çalışmaya devam ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf gençleriyle çalışmaya devam ediyor

Yeni sezon hazırlıklarını tam gaz sürdüren Karşıyaka, dünkü programını Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’nde yapılan tek çalışmayla tamamladı.

Spor Toto 2.Lig’de mücadele etmeye hazırlanan Karşıyaka, yeni sezon hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor.

Daha önce iç transferde Mustafa Aşan’la anlaşan, Ahmet Şahbaz ve Abdullah Çoban’la da prensip anlaşmasına vararak çalışmalara dahil eden Karşıyaka, kiralama yöntemiyle Bursaspor’dan Enes Ata ve Sivasspor’dan Keram Onaylı ile de prensip anlaşmasına varmıştı. Denemedeki oyuncular Serhat Kot ve Ünal Tosun’un da takımla beraber çalışmalarına devam ederken, önceki gün denemeye alınan Etimesgut Belediyesporlu İsmail Hacıhafızoğlu ise yeterli bulunmayarak kamptan gönderildi. Karşıyaka, transfer çalışmalarında da teklif ilettiği oyunculardan cevap beklemeye geçti.

Tolungüç uygulamalı anlattı

Takımdaki genç oyuncuları lige hazırlamaya çalışan Teknik Direktör Soner Tolungüç idaresinde dün akşam gerçekleştirilen idmanda, önce kondisyon çalışmaları ve ardından da çift kale maç yapıldı. Çift kale maç sırasında sık sık oyunu durduran Soner Tolungüç, oyuncularına sezon içerisinde uygulayacakları taktikleri de uygulamalı olarak anlattı.

25 Temmuz’da başlayacak olan Davraz kampına kadar transfer yasağını kaldırmayı planlayan Karşıyaka’da, genç oyunculardan en az 10 tanesinin takımla yola devam etmesi bekleniyor.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka altyapısında yeni dönem...
Sonraki Haber Tüm Türkiye'de 3 aylık OHAL ilan edildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?