ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf, Galatasaray'a kaybetti

Kaf Kaf, Galatasaray'a kaybetti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf, Galatasaray'a kaybetti

Spor Toto Basketbol Ligi 27.hafta erteleme maçında Pınar Karşıyaka deplasmanda Galatasaray Odeabank'a 74-67 mağlup oldu.

Karşılaşma Schilb ve Kenan'ın karşılıklı basketleriyle başladı. Galatasaray, Micov, Sinan ve Göksenin ile oyunun kontrolünü eline aldı. Yeşil kırmızılılar Iverson, Wright ve Gabriel'den bulduğu sayılarla toparlanırken Galatasaray Lasme ve Micov ile ilk çeyreği 24-19 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Ege ve Göksenin'in basketleriyle 7-0'lık seri yakalayan sarı kırmızılılar farkı çift hanelere çıkardı. Wright ile skor bulan Karşıyaka karşısında Galatasaray Odeabank farkı 19 sayıya kadar çıkarırken soyunma odasına 43-28 üstün gitti. İkinci yarı karşılıklı basketlerle başlarken Pınar Karşıyaka Iverson, Can ve Wright ile Galatasaray ise Micov, McCollum ve Lasme ile sayılar buldu. Son çeyreğe ev sahibi ekip 58-44 üstün girdi. Son çeyrekte Galatasaray Sinan ile üstünlüğünü korurken Samet ve Kenan ile skor bulan Pınar Karşıayaka rakibine yetişemedi ve karşılaşmadan 74-67'lik skorla mağlup ayrıldı.

Galatasaray Odeabank                                                        Pınar Karşıyaka

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Statta tanıştılar, formayla evlendiler
Sonraki Haber Sarıca: Kaybetmemizdeki en büyük etken elden verdiğimiz toplar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?