ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf filede Manisa Büyükşehir Belediyespor'u ağırlıyor

Kaf Kaf filede Manisa Büyükşehir Belediyespor'u ağırlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf filede Manisa Büyükşehir Belediyespor'u ağırlıyor

Voleybol 1.Lig Bayanlar A Grubu'nda ligin 13. ve ilk yarının son maçında Karşıyaka, 24 Aralık Cumartesi saat 14:00'te Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda Manisa Büyükşehir Belediyespor'u konuk ediyor.

Karşılaşmanın bilet fiyatları 10 TL. Öğrenci ve çocuklar taraftarlarımız maçı ücretsiz takip edebilecekler.

12 hafta sonunda Karşıyaka 9 galibiyet-3 mağlubiyet ve 27 puanla beşinci sırada. Rakip Manisa Büyükşehir Belediyespor ise 10 galibiyet-2 mağlubiyet ile üçüncü sırada.

Playoff açısından son derece önemli bir maça çıkacaklarını belirten Genel Menajer Halis Özlütürk '' Rakibimiz iki yabancısı ve tecrübeli isimleriyle güçlü bir ekip. Bu sezon evimizde yenilgi yüzü görmedik. Bunun en önemli nedeninin başında taraftarımızın itici gücü geliyor. Bursaspor maçında olduğu gibi Cumartesi günü de Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda taraftarımızla beraber tarihi bir gün yaşayacağız'' dedi

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mide küçültme ameliyatı kimlere yapılmalı?
Sonraki Haber ''Sen Sağ Ben Selamet'' filminin galası İzmir'de

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?