ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf filede Balıkesir Büyükşehir'i eli boş yolladı

Kaf Kaf filede Balıkesir Büyükşehir'i eli boş yolladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf filede Balıkesir Büyükşehir'i eli boş yolladı

Voleybol 1.Lig Bayanlar A Grubu 9.haftasında Karşıyaka Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.

Karşıyaka maça Ezgi Böke, Ayşegül Girgin, Simay Akdağ, Ayça Ceyna Yavuz, Yasemin Özel ve Begüm Hepkaptan ile başladı.

Yeşil kırmızılılar Yasemin’in file önündeki etkili oyunuyla birlikte maçın başında skor üstünlüğünü eline aldı ve Ezgi Böke’nin smacı ile ilk teknik molaya 8-5 Karşıyaka üstünlüğüyle girildi. İlerleyen bölümde oyuna ortak olan Balıkesir B.B. skoru 23-23’e getirdi. Son bölümde soğukkanlılığını koruyan Karşıyaka ilk seti 26-24 kazandı.

İkinci sete de iyi başlayan taraf Karşıyaka oldu: 7-3. Ancak dakikalar ilerledikçe art arda sayılar bulan konuk ekip, setin sonunda Simay Akdağ’ın kullandığı etkili servislere rağmen bu setten 22-25 galip ayrılmayı başardı ve eşitliği yakaladı: 1-1.

Üçüncü sete fırtına gibi başlayan Karşıyaka teknik molaya 8-0 önde girdi. Bir ara farkı 13 sayıya (19-5) kadar çıkaran yeşil kırmızılılar seti 25-14 kazanarak durumu 2-1’e getirdi.

Dördüncü sette skor avantajını eline geçiren taraf Balıkesir temsilcisi oldu. Konuk ekip karşısında son bölüme geride giren Karşıyaka heyecanın doruğa çıktığı dakikalarda büyük bir mücadele örneği ortaya koyarak seti 30-28, karşılaşmayı 3-1 kazandı.

Bu sonuçla birlikte Karşıyaka puanını 18’e çıkardı ve haftayı 5. sırada kapattı. Mücadeleyi Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel Voleybol Şube Başkanı Serkan Ergüven ile birlikte takip etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar KSK, İstanbul Büyükşehir'e kaybetti
Sonraki Haber Cimnastik Akademisi açılıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?