ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf Erdi transferiyle bir taşla iki kuş vuracak

Kaf Kaf Erdi transferiyle bir taşla iki kuş vuracak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf Erdi transferiyle bir taşla iki kuş vuracak

2.Lig'de, altyapıdan gelen gençlerin yanına yapacağı takviyelerle mücadele etmeye hazırlanan Karşıyaka'da, gündeme gelen son isim kulübün eski oyuncusu Erdi Kasapoğlu oldu.

3 milyon lirayı aşan borç sebebiyle oluşan transfer yasağını kaldırmak için çalışmalarını sürdüren Karşıyaka, bir taşla iki kuş vurmaya hazırlanıyor. Transferde son olarak gündemine eski futbolcusu Erdi Kasapoğlu'nu alan Kaf Kaf, bu oyuncuyla anlaşarak hem kadrosunu güçlendirmeyi hem de transfer yasağının önündeki engeli küçültmeyi hedefliyor.

Kulübün transfer yasağına konu olan borcun 400 bin liralık kısmını Erdi Kasapoğlu'na olan borçlar oluşturduğu için, yöneticiler 26 yaşındaki oyuncuya, TFF'den borçlarına dair şikayetini geri çekmesi şartıyla uzun süreli bir sözleşme önerecek.

Geçtiğimiz sezon Karşıyaka'dan ayrıldıktan sonra sezonun ilk yarısını PTT 1. Lig ekibi Şanlıurfaspor'da, ikinci yarısını ise 2.Lig ekibi Menemen Belediyespor'da geçiren Erdi'nin de bu teklife sıcak bakabileceği öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mülteciler, mezarları başında anıldı
Sonraki Haber Karşıyaka'da 3 gün elektrik kesintisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?