ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf Davraz'a gidiyor

Kaf Kaf Davraz'a gidiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf Davraz'a gidiyor

Yeni sezon hazırlıklarının ilk aşamasını Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde tamamlayan Karşıyaka, kamp programı dahilinde bugün Isparta Davraz'a gidiyor.

Yeni sezon hazırlıklarına Teknik Direktör Soner Tolungüç yönetiminde gençlerini denemek adına Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde başlayan Karşıyaka, kamp programının ilk ayağını ise Isparta Davraz'da gerçekleştirecek.

Bugün 26 kişilik bir kadroyla Isparta'ya hareket edecek olan yeşil kırmızılıların kadrosunda, profesyonel sözleşmesi bulunan 19 gencin yanı sıra sözleşmesi yenilenen Mustafa Aşan, prensip anlaşmasına varılarak Çiğli'de yapılan çalışmalara da katılan Ahmet Şahbaz, Abdullah Çoban, Serhat Kot ve Keram Onaylı da yer alıyor. Elinde profesyonel kaleci olarak sadece Erhan Erentürk bulunan Kaf Kaf, ikinci kaleci olarak Isparta kampına alt yapıdan Mehmet'i götürecek. Kaf Kaf'ta ayrıca Çiğli'deki çalışmalarda denemeye alınan gurbetçi oyuncu Ünal Tosun da Isparta kampına götürülecek. Ünal'la ilgili kesin karar, burada yapılacak 12 günlük çalışmaların ardından verilecek.

Transfer çalışmalarına şimdilik ara veren yeşil kırmızılılar, Isparta'daki 12 günlük kamp süreci içerisinde yönetim transferin önünü açabilirse prensip anlaşmasına vardığı oyunculara hızla imzaları attıracak. Transferin önünün açılması halinde kadrosunu Davraz'da şekillendirmeyi planlayan Kaf Kaf, hazırlık maçlarını ise Ağustos ayında Afyon'da yapacağı kampta oynayacak.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yamanlar'daki yangın korkuttu
Sonraki Haber Günübirlik tatilin adresi Yassıcaada

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?