ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf cezalara itiraz edecek...

Kaf Kaf cezalara itiraz edecek...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf cezalara itiraz edecek...

FIFA'nın, eski yabancı futbolcularından Ofoedu'nun 62 bin 500 dolar alacağını ödemediği için 2 dönem transfer yasağı koyduğu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun da Aydınspor 1923 maçı sonrası ceza yağdırdığı Karşıyaka, iki karara da itiraz edecek.

FIFA'nın, bu sezonun devre arası ile önümüzdeki sezonun başını kapsayan yasağı için Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) itiraz hakları bulunduğu hatırlatan Başkan Mutlu Altuğ, "Hukukçularımız dosyayı inceliyor. İlk etapta parayı ödeyip cezadan kurtulmayı düşündük ancak parayı ödesek de cezanın kalkmama durumu var" dedi.

Geçen pazar günü oynanan Aydınspor 1923 derbisi sonrası futbolculardan Mustafa Aşan, Zeki ve Sportif Menajer Atilla Güneş'in 7'şer maç oynamama, Yönetici Aygün Cicibaş'ın da 112 gün hak mahrumiyeti cezası aldığını hatırlatan Başkan Altuğ, "Baştan beri beri söylüyoruz; biz ceza alacağız da hatalı kararlarıyla canımızı yakan hakem cezasız mı kalacak? Zaten kural hatası nedeniyle maçın tekrarını istiyoruz. Federasyon itirazımızı haklı bulup, herkesin gördüğü kural hatasını kabul ederse maç tekrarlanacak. Bu durumda oyunculara verilen cezaların otomatik olarak kalkmasını umut ediyoruz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'ya para cezası
Sonraki Haber İzmir, gelişim atağında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?