ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf Can Erdem'e güveniyor...

Kaf Kaf Can Erdem'e güveniyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf Can Erdem'e güveniyor...

Karşıyaka'nın yeni sezonda gol yollarındaki en büyük umudu yine Can Erdem olacak.

Geçen sezon yeşil kırmızılı formayla 17 kez rakip fileleri sarsarak kariyer rekoru kıran golcü, bu kez yeni bir rekora imza atmaya çalışacak. Pek çok talibi olmasına rağmen yönetimin kadroda tutmayı başardığı tecrübeli santrfordan bu yıl da beklentilerinin büyük olduğunu dile getiren Teknik Direktör Atilla Güneş, "Can, geçen sezon kampa katılmamıştı. Bu yıl kamp görmenin avantajıyla çok daha iyi olacak" dedi.

Toplamda dördüncü sezonuna gireceği Karşıyaka'da, 2015-16'da TFF 1'inci Lig'de küme düşme acısı yaşadıktan sonra, 2'nci Lig'de yeşil kırmızılı kulüpten ayrılmayan Can Erdem, yeni sezon öncesi tekrar yuvada kalmayı tercih etti. Özellikle geçen sezonki performansıyla taraftarların gönlünde taht kuran 30 yaşındaki golcü, şimdiye kadar 2'nci Lig'de çıktığı 59 müsabakada 35 kez rakip ağları havalandırdı. Can, geçen sezon attığı 17 golün 13'ünü ayakla, 3'ünü penaltıdan, 1'ini ise kafayla kaydetti. Öte yandan yeşil kırmızılılarda kasağında ağrıları olan Tayfun'un sakatlığının ciddi olmadığı öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Warmhaus Summer Cup Yarışları’nın 3. Ayağı son buldu
Sonraki Haber Adnan Yenice'yi kaybettik...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?