ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf bir play-off hattında bir dışında...

Kaf Kaf bir play-off hattında bir dışında...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf bir play-off hattında bir dışında...

Ptt 1'inci Ligi'nde yıllardır peşinde koştuğu Süper Lig hayaline bu yıl ulaşmak isteyen Karşıyaka, sezon başından bu yana 5 kez play off hattına girip çıktı.

Yeşil kırmızılılar, ilk 6 sıra içerisinde en çok 3 hafta tutunabildi. Ligde ilk kez 2'nci haftada Elazığspor'u 2-1 yenerek play off barajına kurulan Karşıyaka, 3'üncü haftada 3-1'lik Osmanlıspor yenilgisiyle geriye düştü. Altınordu'yu 11'inci haftada 3-0 yenen Karşıyaka, 13'üncü haftada Giresunspor'a 2-0 yenilerek play off potasının dışında kaldı.

Boluspor'la 15'inci haftada golsüz berabere kalarak yeniden 6'ncı sırada kendine yer bulan Karşıyaka, 18'inci haftada 2-2'lik Antalyaspor beraberliğiyle sekizinci sıraya geriledi. 19'uncu haftada yine Elazığspor'u 2-1 yenen Karşıyaka'nın play off sevinci sonraki hafta 1-1'lik Osmanlıspor sınavıyla yarım kaldı. Son olarak Orduspor'u 6-0 yenip ilk 6'ya dönen Karşayıka, hemen ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 mağlup olarak potanın 3 puan gerisine düştü.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın köylerine 2 bin adet meyve fidanı
Sonraki Haber Açık Caz Orkestrası Atölyesi final konseriyle bitti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?