ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf, Barcelona'da yetişen Etock'u deniyor

Kaf Kaf, Barcelona'da yetişen Etock'u deniyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf, Barcelona'da yetişen Etock'u deniyor

PTT 1.Lig'de yeni transferleriyle yeni bir sayfa açmak isteyen Karşıyaka, Barcelona altyapısında yetişen forvet Gael Etock'u denemeye aldı.

Barcelona altyapısında yetişen forvet Gael Etock'u İzmir'e getiren yönetim, Kamerunlu oyuncuyu bir süre deneme kararı aldı. Antalyaspor'un dünyaca ünlü golcüsü Eto'nun sahibi olduğu futbol okulunda keşfedilen 23 yaşındaki oyuncunun, daha önce İspanya, Belçika ve İsrail'de forma giydi.


Öte yandan 2010-11 sezonunda kadroda yer alan, o dönem yasaklı madde kullandığı için 2 yıl ceza alan Barış Memiş'le de yeşil kırmızılılar söz kesti. Erciyesspor'dan ayrılan 26 yaşındaki kanat oyuncusu idmanlara başladı. İlk etapta yüksek para talep eden Barış'ın indirime gitmesi halinde imza atacağı bildirildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ateşin düştüğü yerden acının sesi geldi
Sonraki Haber Karne, sadece çocuğunuzun değil!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?