ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf avantaj için Galatasaray karşısında

Kaf Kaf avantaj için Galatasaray karşısında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf avantaj için Galatasaray karşısında

Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off çeyrek final serisi ilk maçında Pınar Karşıyaka bugün deplasmanda Galatasaray Odeabank ile karşılaşacak.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 19:30 başlayacak ve Lig TV'den canlı yayınlanacak. İki ekip 20 Mayıs Cuma günü saat 19.30'da Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda serinin ikinci maçında karşılaşacak. İki galibiyete ulaşacak ekibin yarı finale yükseleceği seride gerekirse üçüncü karşılaşma İstanbul'da yapılacak.

Pınar Karşıyaka, Galatasaray Odeabank'la daha önce play-off'ta 5 kez eşleşti. 1983-1984'te ilk turda rakibini eleyen Pınar Karşıyaka, 1986-1987 sezonunda final serisini kazanarak şampiyonluğa ulaştı. Yeşil-kırmızılı ekip, 1994-1995 ve 1995-1996'da ilk turda, 2012-2013'te ise yarı finalde rakibine elendi. Play-off'ta rakibiyle 14 maç yapan Pınar Karşıyaka, bu maçlarda 6 galibiyet ve 8 yenilgi yaşadı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Bostanlı'da su kesintisi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?