ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf, 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Kaf Kaf, 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını sürdürüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf, 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Sezon başında yaptığı transferlerle adından çok söz ettiren fakat lige istediği gibi bir başlangıç yapamayan Karşıyaka, Cuma günü Atatürk stadında oynayacağı 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Antrenmandan önce basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan teknik direktör Cüneyt Dumlupınar “Geçen hafta Boluspor deplasmanından son dakikada attığımız penaltı golüyle bir puan alarak döndük. Tabii ki kaybetsek üzüntü duyardık ama Boluspor deplasmanı ligin önemli deplasmanlarından bir tanesi. Aldığımız bir puan son dakikada gelmiş olsa da sevindirici. Bu ligde puan puandır, gördüğünüz gibi her takım birbirini yenebilecek durumda şu anda. Ben Alanya maçının ardından verilecek olan milli takım arasından sonra ligin daha fazla oturacağına inanıyorum” dedi.

1461 Trabzon maçıyla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Dumlupınar “Cuma günü evimizde oynayacağımız bir maç. Dün Atatürk stadının zeminini incelemeye gittim, emeği geçenlerin ellerine sağlık, gayet iyi bir zeminde futbol oynayacağız Cuma günü. Taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz. Diğer bütün takımlara saygı duyduğumuz gibi 1461 Trabzon takımına da saygı duyuyoruz ama kazanan taraf biz olmak istiyoruz” sözleriyle kazanma isteklerini ortaya koydu.

Mehmet Akgün 1461 Trabzon karşısında sahada yok

Kondisyon ağırlıklı ve dar alanda pas çalışmasına dayalı bir antrenman gerçekleştiren yeşil kırmızılı ekip, yeni transfer Mehmet Akgün hariç tam kadro çalıştı. Kasığında yırtık tespit edilen Akgün’ün 1461 Trabzon karşısında sahada olması zor gözüküyor.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Passolig kampanyası devam ediyor...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka son nefeste...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?