ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf 14 yıl sonra potasında üst üste iki kere 100 sayı gördü

Kaf Kaf 14 yıl sonra potasında üst üste iki kere 100 sayı gördü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf 14 yıl sonra potasında üst üste iki kere 100 sayı gördü

Barcelona Lassa'ya deplasmanda 107-79 yenildikten sonra Spor Toto Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe'ye de İstanbul'da 104-82'lik skorla mağlup olan Pınar Karşıyaka, 14 yıl sonra ilk kez üst üste 2 maçta potasında 100'ün üzerinde sayı gördü.

Son olarak 2000-01 sezonunda Saporta Kupası'nda İsrail temsilcisi Happoel Galileyon'a deplasmanda 121-90 kaybedip ardından ligde Efes Pilsen'e 102-96 yenilen Pınar Karşıyaka, daha sonra hiçbir sezonda iki hafta üst üste 100 sayı şoku yaşamadı.

Perşembe günü Turkish Airlines Euroleague maçında Pınar Karşıyaka'ya konuk olacak Panathinaikos'tan henüz bilet talebi gelmediği bildirildi. Atina'daki karşılaşmaya iki takımın taraftarları arasında çıkan kavgalar damgasını vururken Pınar Karşıyakalı bir taraftar, bıçakla hafif yaralanmış, Yunan taraftarının Atatürk aleyhine açtığı pankart da büyük tepki çekmişti. Maçtan sonra iki kulübün yönetecileri arasında Atina'da gerçekleşen görüşmede, Karşıyakalı yöneticiler, Panathinaikoslu taraftarların İzmir'deki müsabakaya gelmemesini önermişti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ali Erten yeniden aday olmayı düşünmüyor...
Sonraki Haber Karşıyaka'ya inşa edilecek üniversitenin temeli yarın atılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?