ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf 1 puanı 5 dakikada kurtardı...

Kaf Kaf 1 puanı 5 dakikada kurtardı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf 1 puanı 5 dakikada kurtardı...

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 9.haftasında Karşıyaka konuk ettiği İnegölspor ile son 5 dakikada buludğu gollerle 3-3 berabere kaldı.

6.dakikada Lider Koç'un golüyle konuk ekip karşılaşmada 1-0 öne geçti. Dakika 25'te Tayfun Pektürk ile Karşıyaka beraberliği yakalarken 41.dakikada İsmial Koöse ile İnegölspor yeniden öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-1 İnegölspor'un üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda Karşıyaka gol fırsatlarını harcarken dakika 80'de Emre Okur ile İnegölspor farkı ikiye çıkardı. Bu dakikadan sonra baskılarını iyice artıran yeşil kırmızılılar 86.dakiada Can Erdem ile farkı 1'e indirdi. Golden 2 dakika sonra Arif Cilak ile Karşıyaka mücadelede 3-3'lük eşitliği sağladı. Karşılaşma 3-3 sona erdi.
 

Stat: İzmir Atatürk
Hakemler: Serkan Ergün, Vedat Demir, Yunus Taşkın
Karşıyaka: Erhan, Anıl (Dk. 79 Bartu), Cenk, Metin, Onur, Ali Say (Dk. 83 Ali Kemal Özkan), Arif, Battal (Dk. 63 Mahmut), Tayfun, Okan, Can
İnegölspor: Şener (Dk. 30 Hamdi Tevfik), Lider, Bilal, Kemal, Recep, Ömürcan, Berkay (Dk. 89 Mustafa Vargel), Hacı Mustafa Karabulut, Emrah, İsmail (Dk. 73 Emre), Eren
Goller: Dk. 6 Eren, Dk. 41 İsmail, Dk. 81 Emre (İnegölspor), Dk. 25 Tayfun, Dk. 86 Can, Dk. 88 Arif (Karşıyaka)
Sarı kartlar: Dk. 14 Hacı Mustafa, Dk. 86 Recep (İnegölspor), Dk. 55 Can, Dk. 67 Tayfun (Karşıyaka)
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Fenerbahçe karşısında sonunu getiremedi
Sonraki Haber Başkan Akpınar, Bülent Tezcan'i hastanede ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?