ANA SAYFA > SPOR > Kadızade Zühtü Işıl kabri başında anıldı

Kadızade Zühtü Işıl kabri başında anıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kadızade Zühtü Işıl kabri başında anıldı

Karşıyaka Spor Kulübü’nün Kurucu Başkanı Kadızade Zühtü Işıl, 35. ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı.

Zühtü Işıl’ın Örnekköy Mezarlığı’ndaki kabrine yapılan ziyarete, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile birlikte Belediye Meclis Üyesi Ahmet Diker, KSK Tarih Kurulu Üyesi Hüsnü Tekeşin, 1912 Derneği Başkanı Cem Karagözlü ve Sekreter Mustafa Giray da katıldı.

Tüm Karşıyakalılar adına, Kadızade Zühtü Işıl’a sevgi, saygı ve minnetlerini sunduklarını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Tugay “1912 yılında İzmir’in ilk Türk futbol kulübü olan Karşıyaka Spor Kulübü’nü kurmuş, ülke işgal edildiği dönemlerde Milli Mücadele’ye katılmış, İzmir’in kurtuluşunda Karşıyaka’ya ilk girenlerden biri olmuş, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün silah arkadaşı, İstiklal Madalyası sahibi Kadızade Zühtü Işıl; bizim için büyük bir lider, unutulmaz bir değerdir. Aramızdan ayrılışının 35. yılında kendisini sonsuz saygı, özlem ve şükranla anıyor, mirasına daima sahip çıkacağımıza bir kez daha söz veriyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haluk Levent'ten Körfez'de tarihi konser
Sonraki Haber Yeniden başlamak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?