ANA SAYFA > GÜNDEM > KADINLAR ZÜBEYDE HANIM'DA BULUŞTU

KADINLAR ZÜBEYDE HANIM'DA BULUŞTU

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KADINLAR ZÜBEYDE HANIM'DA BULUŞTU

Kadınız Her Yerde Varız Platformu, startını Zübeyde Hanım Anıt Mezarı’nda verdi.

Kadının siyasi, sosyal ve ekonomik her alanda korunması ve hak sahibi olmasını amaçlayan platform, çeşitli siyasi partiler, sivil toplum örgütleri ve çeşitli meslek gruplarındaki kadınları biraraya getirerek, kadın haklarını her alanda savunmayı amaçlıyor. CHP Kadın Kolları Kurultay Delegesi Sultan Koşar, “ Emeği olan kadınlarımızın sözleri var, kadınlar kendi hakkını bu platformla alacak. Sadece kadınları değil emek veren erkekleri de biz kadınlar koruyup, kollayacağız” dedi. CHP eski Buca İlçe Başkan Yardımcısı Songül Bayat da, " Kapımız her görüşten insana açık, önemli olan toplumsal barışı sağlamak" dedi.

Platform, kadınların parlamentoda erkeklerle eşit şekilde temsil edilmesini, kadınların şiddetin her türlüsünden korunmasını, toplumsal cinsiyet eşitliği için gereken adımların ivedilikle atılmasını, kadınların istihdamda, siyasi ve sosyal anlamda hak ettikleri yeri bir an önce almasını, kadınları ayrımcılıktan koruyacak yasaların hayata geçirilmesini sağlamak için çalışmalar yapacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MİNİKLERDEN AKPINAR’A SEVGİ SELİ
Sonraki Haber KARŞIYAKALILAR KKTC'İNDE BOL BOL KAF SİN KAF ÇEKTİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?