ANA SAYFA > EKONOMİ > Kadın girişimcilerden Koçluk Sistemi Semineri

Kadın girişimcilerden Koçluk Sistemi Semineri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kadın girişimcilerden Koçluk Sistemi Semineri

Koordinatörlüğü İzmir Ticaret Borsası tarafından yürütülen TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu tarafından 7 Kasım Cuma günü İzmir Ticaret Borsası Meclis Salonu’nda Koçluk Sistemi Semineri düzenlendi.

TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Betül Elmasoğlu ve kurul üyelerinin yanı sıra İzmirli iş kadınlarının da yoğun katılımıyla gerçekleşen seminerde Echo Coaching firması sahibi Bireysel Gelişim Koçu Şela Habif tarafından katılımcılara koçluk sistemi hakkında bilgi verildi.

Sela Habif, koçluk sisteminin bireylerin veya kurumların farkındalık bilincini geliştirerek, hedefledikleri noktaya daha kolay ve hızlı ulaşmalarına yardımcı olduğuna dikkat çekerek, “Koçluk hizmeti veren kişi karşısındakine ayna tutarak kişinin kendisini ve içindeki gücü keşfetmesine olanak sağlar ve kişilerin potansiyelini eyleme geçirerek adım adım hedefe ulaşmasına destek olur. Bunu gerçekleştirirken objektifliği ön planda tutarak karşısındakine fikir vermez, tavsiyede bulunmaz, kendi yargısından uzak durur” dedi.

Başarıya ulaşmada etkin bir yöntem olarak ön plana çıkan koçluk sistemini kısaca “Gerçekte kimse kimseye bir şey öğretemez, sadece içindekileri bulmasına yardımcı olur” cümlesiyle ifade edebileceklerini belirten Sela Habif, özellikle kadınların iş hayatlarında daha iyiye ve doğru hedeflere ulaşabilmesinde koçluk sistemini uygulamalarının yararından bahsetti.

Seminerin sonunda TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Betül Elmasoğlu, Sela Habif ve seminer katılımcıları günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Elmasoğlu, “Kadın Girişimciler Kurulu olarak yılsonuna kadar girişimcilik alanında güncel ihtiyaçlara yönelik üyelerimiz ve herkesin katılımına açık seminerler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yemişçi: Görevde olan her iki kulüp başkanları da Yalı ve Gürsel Aksel için ısrarcı değillerdir
Sonraki Haber Ulaşımda “İzmir modeli” örnek gösterildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?