ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaç sayı atar tahmin et, konser davetiyesi kazan...

Kaç sayı atar tahmin et, konser davetiyesi kazan...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaç sayı atar tahmin et, konser davetiyesi kazan...

12 Ekim’de oynanacak olan Pınar Karşıyaka-Banvit karşılaşmasında Pınar Karşıyaka’nın atacağı sayıya en yakın tahmini yapan 15 kişiye Antakya Medeniyetler Korosu konser davetiyesi Karşıyaka Haber’den hediye…

12 Ekim 2014 Pazar günü saat 16:00'da oynanacak olan Pınar Karşıyaka-Banvit karşılaşmasında Pınar Karşıyaka’nın atacağı sayıya en yakın tahmini yapan 15 kişiye 13 Ekim Pazartesi Karşıyaka Spor Kulübü Futbol Altyapı’nın düzenlediği Antakya Medeniyetler Korosu konser davetiyesi hediye…

Yarışmaya katılabilmek için sayı tahminlerinizi haber@karsiyakahaber.com mail adresine ad-soyad ve telefon bilgileriniz ile birlikte 12 Ekim 2014 Pazar günü saat 15:59'a kadar göndermeniz gerekmektedir. Maç başlama saatinden sonra gönderilen mailler kabul edilmeyecektir. Birden fazla tahmin gönderimi olması durumunda ilk gönderilen tahmin geçerli sayılacaktır.

Sadece haber@karsiyakahaber.com mail adresine yapılan tahminler geçerli olacaktır.

Pınar Karşıyaka’nın atacağı sayıya en yakın tahmini yapan 15 kişi tahmin gönderim önceliğine göre davetiye kazanacaktır.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Havayolu yolcu sayısı 128 milyonu aştı
Sonraki Haber Gerçek zafer bu!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?