ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Neden Kullanılır?

Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Neden Kullanılır?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Neden Kullanılır?

Kablosuz kulak üstü kulaklığımız hem çocuklar için hem de yetişkin bireyler için mevcuttur.

Desen ve renk olarak farklı farklı üretilir. Birkaç markaya ait kablosuz kulak üstü kulaklık satışı sunmaktayız. Tüm ürünlerimiz garanti içermektedir.

Kablosuz Kulak Üstü Kulaklıkların Genel Özellikleri

Yüksek ses kalitesine ve konforlu kullanıma sahiptirler. Kulak pedleri ve ayarlanabilir kafa bantları bulunmaktadır. Bose Quietcomford marka kulaklığımız da ortamdaki gürültüyü reddeden ikili mikrofon sistemi bulunmaktadır. Bu sayede kaliteli telefon görüşmeleri sunmaktadır. Kulaklıkların ortalama şarj dayanaklıkları 15 saat ile 80 saat arasında ve ürünlere göre değişmektedir.

Kulaklık üzerinde sıklıkla kullanılan komut tuşları bulunmaktadır. Bunlar açma/kapama, ses ayarları, parça değişimi, telefona cevap verme tuşlarıdır. Kablosuz kulak üstü kulaklıklar ile eller serbest çalışmalar yapılabilir. Birçoğu katlanabilir özellikleri ile az yer kaplar ve kolay taşıma sağlanır.

Genelinde döner başlık mevcuttur ve aynı zamanda kablolu ve kablosuz olarak 2 şekilde kullanıma sahiptirler.

15 metreye kadar kablosuz kullanım sunan mikrofonlarımız mevcuttur.

Trust joge kablosuz oyuncu kulaklığımız ise 10metreye kadar kablosuz kullanım sağlar. Bunun yanı sıra geriye itilerek otomatik olarak sessize alınabilen bir mikrofona sahiptir. Bu sayede oyun esnasında kolay kullanım sağlamaktadır.

Kablosuz kulak üstü kulaklık satışı için https://www.desibela.com/kablosuz-kulak-ustu-kulakliklar sayfamıza girip kendinize en uygun kulaklığı seçebilir bizimle iletişime geçip satın alabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İkramlık Ne İşe Yarar?
Sonraki Haber Sarıca: Her maç final niteliğinde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?