ANA SAYFA > SPOR > Jon Diebler, öğrencilerle buluştu...

Jon Diebler, öğrencilerle buluştu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Jon Diebler, öğrencilerle buluştu...

Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı’nın başarılı oyuncusu Jon Diebler, Özel İAOSB Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Diebler, eşi Caitlin ile farklı bir vatanda, değişik bir çevreye ve kültüre adapte olarak başarılı spor hayatının yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de imza atıyor. Özel İAOSB Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gönüllü veli olarak görev alan Caitlin Diebler, öğrencilerin ana dili İngilizce olan bir eğitmenle pratik yaparak, İngilizceyi özellikle konuşma alanında geliştirmelerini sağlıyor. Caitlin Diebler, Karşıyaka Basketbol Takımı’nda başarılı oyunculuğu ve efendi kişiliği ile gönüllerde taht kuran eşi Jon Diebler’i İAOSB’li öğrencilerle buluşturdu. Öğrencilerin hazırladığı soruları büyük bir içtenlikle yanıtlayan Diebler, basketbol oyuncusu olmak isteyenlere çok çalışmalarını önerdi.

Asıl binasının 2016 Aralık ayında tamamlanması planlanan Özel İAOSB Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 2014-2015 eğitim yılına başladığı geçici okulu gezen Diebler, tek tek sınıflara girerek öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

İzmirlilerin çok yardımsever, candan ve iyi niyetli olduklarını, bu nedenle İzmir’de yaşamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Diebler, KSK taraftarlarının da gördüğü en coşkulu grup olduğunu söyledi. Türkiye’deki en iyi taraftara Karşıyaka Spor Kulübü’nün sahip olduğunu vurgulayan Diebler, “Yensek de yenilsek de taraftarlarımız hep yanımızdalar. Hatta geçtiğimiz hafta Polonya’da bir maçımız vardı. Orada bile bizi yalnız bırakmadılar. Amerika’daki taraftarlar, maçı seyrederken sanki sinema salonundaymışçasına yalnızca sessizce oturdukları yerden oyuncuları alkışlarlar. KSK taraftarındaki coşkuyu dünyanın hiçbir yerinde bulamazsınız. KSK taraftarı, maçın ilk saniyesinden son ana kadar ayakta, yürekleri ile tempo tutar, her anı yaşar ve size destekler. Kulübümüzü, taraftarımızı, yöneticilerimizi, Karşıyaka’yı çok seviyorum. Bizler muhteşem bir bütünü bir araya getiren coşku dolu parçalarız” dedi.

Sinirli bir yapıya sahip olmadığını, her maça büyük bir heyecanla çıktığını bildiren Diebler, “Heyecanımı taraftarlarımızın coşkusu ile bastırıyorum” diye konuştu. Başarısının sırrını çok çalışmaya bağlayan Diebler, “Öğretmen, mühendis, ya da sporcu olmak için, kısacası hedefinizde hangi meslek olursa olsun, buna ulaşabilmek için için çok çalışmanız gerekir” dedi. 

Maçlardaki başarısının yanı sıra beyefendi duruşu ve sakin tavırlarıyla da büyük beğeni toplayan Diebler, babasının da spor koçu olduğunu vurgulayarak, “Aslında üniversite işletme eğitimi aldım. Babam koç olduğu için spora yöneldim. Bir koçun sporcularına nasıl davranması gerektiğini, oyuncuların da koç ile nasıl iletişim kurmaları gerektiğini çok iyi bildiğim için hem Koçumuz Ufuk Sarıca’ya, hem de Genel Menajerimiz Selim Çınar’a ve tüm hakemlerimize saygı duyuyorum” diye konuştu.

Beden Eğitimi dersini işleyen öğrencilerle kısa bir basket maçı da yapan Diebler, Özel İAOSB Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin formalarını imzalayarak kendileri ile toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. Diebler, öğrencilerle karşılıklı Kaf-Sin-Kaf sloganı atarak okuldan ayrıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Panik atak ile kalp krizini karıştırmayalım...
Sonraki Haber Gençlerin işsizlik sorunu için harekete geçtiler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?