ANA SAYFA > SPOR > Joe Ragland:''Taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum''

Joe Ragland:''Taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Joe Ragland:''Taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum''

Pınar Karşıyaka'nın yeni transferi Joe Ragland, kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Türkiye Ligi'nin Avrupa’da en sert liglerinden biri olduğunu belirterek “Lig de çok iyi oyuncular var ama kariyerimde üst seviyede mücadele eden bir oyuncuyum” dedi.

YEŞİL KIRMIZILI FORMAYA KENDİMİ % 100 ADAYACAĞIM

Takıma % 100 katkı vermek istediğini söyleyen Ragland, geçen sene yakalanan başarının sürekliliği için elinden geleni yapacağını belirtti. Turkish Airlines Euroleague’de mücadele eden bütün takımların ve oyuncuların çok önemli ve başarılı olduğunu belirten Joe Ragland, hiç bir takımı yukarıda yada aşağıda görmediğini söyleyerek sözlerine şu şekilde devam etti; “Orada ki bütün takımlar üst düzeyde ama kimseyi farklı seviyelerde görmüyorum. Çok çalışarak, motivasyonumuz ile herşeyi yapabiliriz.”

İNSAN BURADA KENDİNİ EVİNDE HİSSEDİYOR

2 sene önce Karşıyaka Arena’ya deplasmana geldiğini söyleyen Ragland, “Burası deplasman takımları için cehennem gibi oluyor ama ev sahibi takım içinse adeta ikinci ev gibi” diyerek taraftarların saha avantajını çok iyi kullandığını belirterek “Buradaki atmosfer çok güzel. Taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Basketbol Süper Ligi ve Turkish Airlines Euroleague’de bütün maçlarda taraftarın desteğinin çok önemli olduğunu söyleyen Ragland, bu sezonki hedefinin ‘Pınar Karşıyaka’nın kazanmaya devam etmesi’ olduğunu belirtti.

Henüz İzmir’i gezme şansı yakalamasa da ‘Mutlu insanların yaşadığı bir şehir’ benzetmesini yaparak “Karşıyaka’yı bile tam anlamda göremedim ama herkes çok mutlu ve sıcakkanlı gözüküyor” dedi.

Maçlara çok fazla taraftarın geldiğini önceden bildiğini belirten Ragland, taraftarın önünde yeşil kırmızılı forma için son saniyeye kadar mücadele edeceğini tekrardan hatırlatarak “Onlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Hazırlık döneminin yoğun geçtiğini sözlerine ekleyen Ragland “Yorucu bir hazırlık döneminden geçiyoruz ama lige çok iyi hazırlanarak, üst seviyede mücadele etmek istiyoruz. Takımda yakaladığımız arkadaşlık ve yakınlığında bunda etkili olacağına inanıyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Artık Yeter!..
Sonraki Haber Uzaya çıkan 3D Printer bilimsel araştırmaların gözbebeği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?