ANA SAYFA > SPOR > İZVAK'a Karşıyaka'dan başkan adayı

İZVAK'a Karşıyaka'dan başkan adayı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZVAK'a Karşıyaka'dan başkan adayı

İzmirli iş insanı ve Küçük Kulüp Derneği ve Karşıyaka Spor Kulübü Sicil Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, düzenlediği basın toplantısıyla İZVAK Başkanlığına adaylığını ve projelerini açıkladı.

Tenis camiasının yakından tanıdığı Karşıyaka Spor Kulübü Sicil Kurulu Başkanı, İzmir tenis sporunda önemli bir yeri olan Küçük Kulüp'ün başkanlığını başarıyla yapan Emre Sarıgedik, "genç ve dinamik kadrolarıyla İzmir sporuna katkı koymak için yola çıktık. İstanbul hegemonyasını yenmemiz lazım” dedi.

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı’nın (İZVAK) Mart ayında yapılacak genel kurulu öncesinde, İZVAK Başkanlığına adaylığını ve yeni projelerini basın toplantısı ile açıklayan Sarıgedik toplantıda yönetim kurulu üyelerini de tanıttı. İZVAK Başkan adayı Emre Sarıgedik, İzmir’in Türkiye’de sporun ve futbolun ilklerini barındırmasına rağmen günümüzde istenilen seviyenin gerisinde kaldığını belirterek, “Futbolun endüstriyel bir nitelik kazandığı günümüzde, kentimizin bu trene entegre olamayışıyla başlayan sorunlar ve krizler silsilesi ne yazık ki İzmir’in futbolda ve diğer branşlarda ulusal ve uluslararası ağırlığını zedelemiştir. Bugün İzmir kulüplerinin mazi ve müzelerindeki kupa sayısının yanına yaklaşamayacak kulüpler, futbolumuzda atılım içindeyse ve üst sıralarda mücadele edebiliyorsa burada durup düşünmemiz şarttır. Sanayisiyle, nüfusuyla, turizmiyle, üniversiteleri ve yaşam olanaklarıyla İzmir’in eksiği nedir?” dedi.

“Birlik ve dayanışma eksikliği”
İzmir’in eksiği birlik ve dayanışma olduğuna belirten ve İzmir bayrağını yeniden göndere çekebilmek adına İZVAK yönetimine aday olduklarını açıklayan Sarıgedik, “Şehir kulüplerinin arkasında o kentlerin iş ve siyaset dünyası birleşirken, kentimizde çok sayıda büyük kulübümüzün oluşunu bir zenginliğe, İzmir için bir fırsata çevirememiş olmamız üzücüdür. Tüm bu olumsuz gelişmelere karşın Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı çıkaran, Türk futboluna Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü gibi değerler armağan eden İzmir’in hak ettiği noktaya gelmesi imkansız değildir. İzmir’in spordaki makus talihinin tanısı, teşhisi ve tedavisi bellidir. Ben ve arkadaşlarım son 40 yılın talihsizlikleri ve hataları karşısında spor alanında İzmir bayrağını yeniden göndere çekebilmek adına İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı’nın yönetimine talibiz” diye konuştu.

Emre Sarıgedik’in başkan adayı olarak yer aldığı yönetim kurulu aday listesinde Karşıyaka Spor Kulübü eski yöneticilerinden Avni Yelkenbiçer'in yanı sıra şu isimler yer alıyor: Bülent Necimoğlu (Türkiye Tenis Federasyonu Başkanvekili), Görkem Perinçek (Futbol Federasyonu Dış İlişkiler İcra Kurulu Üyesi), Feyzi Kaya (EGİAD Başkanvekili), Can Dirin (Dirinler Makina Yönetim Kurulu Üyesi), Faik İşçimenler, Orkun Ürkmez, Efe Barçın, İsmail Keskinoğlu, Murat Alabay (İş insanı), İlker Genç (Avukat), Onur Bascı (Öğretim üyesi), Ümit İlker Tangal (Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi), Mehmet Demirtaş, Burak Cilasun (Gazeteci) 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ​APİKAM’a yapılan bağışlar artık internette
Sonraki Haber MHP'li Yeniçırak: Proje alanı suç merkezi oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?