ANA SAYFA > SPOR > İZVAK, Karşıyaka Stadı için Ankara'da temasta...

İZVAK, Karşıyaka Stadı için Ankara'da temasta...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZVAK, Karşıyaka Stadı için Ankara'da temasta...

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, Alsancak Stadı ile ilgili sorunların aşılması ve ihale sürecine geçilmesinin ardından, açılan davalar nedeniyle durdurulan Karşıyaka Stadı inşaatının devam etmesine yönelik bir çaba içerisine girdi.

İZVAK Başkanı Ali Erten, süreci yakından takip eden milletvekilleri Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli ile Ankara'da bir araya geldi. İki günlük Ankara ziyaretinde bir dizi temasta bulunan Erten, "Sorunun kısa sürede çözülceğine inanıyorum" dedi.

İZVAK olarak, Karşıyaka ve Göztepe stat inşaatlarının eş zamanlı olarak bitirilmesine odaklandıklarını dile getiren Erten, "Bu doğrultuda gereken her şeyi yapıyoruz. Alsancak dahil, İzmir'deki üç stadın da bir an önce tamamlanmasının, kulüplerimizin ekonomik ve sportif başarıları için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Hızlı ve disiplinli bir çalışma ile bu hedefin de gerçekleşeceğine inanıyoruz. Bu süreçte bizlere destek olan ve emek veren herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Balbay: İzmir'de proje açıklıyorsunuz, temel atıyorsunuz, gerisi gelmiyor
Sonraki Haber İzmir Barosu'ndan kadına yönelik şiddet paneli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?